Bu internet sitesini kullanarak, Gizlilik Bildirimi’nde tarif edildiği şekilde bilgilerinizin işlenmesini kabul etmiş bulunmaktasınız. Gizlilik Bildirimi'ne ilişkin herhangi bir sorunuz olması durumunda, lütfen bu internet sitesinde yer alan “Bize ulaşın” bölümünü veya info@adisa.com.tr e-posta adresini kullanınız.

Veri Toplama

Bu internet sitesini kullanırken herhangi bir kişisel veri paylaşmak zorunda değilsiniz. Bu internet sitesi sadece ziyaretçiler tarafından gönüllü ve bilinçli olarak paylaşılan bilgileri toplamaktadır. Bize iletmiş olduğunuz blog, forum, wiki ya da diğer sosyal medya mecralarındaki paylaşımlarınızı da muhafaza edebiliriz. 

Kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaçlarla, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda (“Kanun”)  öngörülen temel ilkelere uygun olarak Kanun’un 5 inci maddesinde belirtilen; kanunlarda öngörülmesi, sözleşmenin ifası, veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi, tarafınızca alenileştirilmiş olması ve ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla Adisa Danışmanlık’ın meşru menfaati sebeplerine dayalı olarak toplanabilmektedir.  

Genel olarak internet sitemizi ziyaret edenlerden “özel nitelikli kişisel verileri” (ırk/etnik köken bilgileri, dini inanışlar, sabıka kaydı, fiziksel ve sağlık verisi vb.) talep etmemekteyiz. Sadece gerekli olduğu durumlarda ve açık rızanızın alınması koşulu ile bu verileri toplayabilir ve işleyebiliriz.

Log Bilgileri, Çerezler (Cookies) ve Web İşaretçileri

Bu internet sitesi; IP adresi, internet tarayıcısı tipi ve dili, erişim zamanları ve internet sitesi adresleri gibi standart log bilgilerini toplamaktadır. Bu internet sitesinin iyi bir şekilde yönetilmesi ve ileri seviyede kullanım rahatlığının sağlanabilmesi için bizim tarafımızdan ya da hizmet sunucumuz tarafından toplu veri toplamak için çerezler (cookies) (kullanıcının tarayıcısında depolanmış kısa text dosyaları)  ya da web işaretçileri (bu internet sitesinin belli sayfalara ya da belirli tanımlama bilgilerine erişen ziyaretçileri sayabilmesine imkan sağlayan elektronik görseller) kullanılabilir.

Veri Kullanımı

Zaman zaman bu internet sitesi aracılığı ile kişisel verilerinizi paylaşmak durumunda kalabilirsiniz; örneğin, özel bir içeriğe erişmek, bir organizasyona veya ankete katılmak ya da ilgilendiğiniz bir alan hakkında detaylı bilgi almak için bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Bu gibi durumlarda paylaştığınız bilgiler, talebinizi yerine getirebilmek amacıyla işlenebilir. Ayrıca pazar araştırmaları/genel araştırmalar kapsamında sizlerle iletişime geçebiliriz. Dilediğiniz zaman, size ilettiğimiz e-posta ve diğer paylaşımları durdurmamızı bizden talep edebilirsiniz. 

Bilgilerin Üçüncü Kişiler ile Paylaşımı

Toplanan kişisel verileriniz, bu Gizlilik Bildirimi’nde açıklanan amaçlar ile Kanun ve ilgili düzenlemeler kapsamında aktarılmasını gerektiren sebepler ve veri güvenliğinin sürekliliğinin sağlanması amaçlarıyla sınırlı olarak ilgili hizmetlerinden faydalandığımız ve iş birliği içinde bulunduğumuz şirketler ve Adisa Danışmanlık’ın ağında bulunan üye firmalara ve onlarla ortak kullanılan veri tabanlarına aktarılabilmektedir.

Bloglar, Forumlar, Wikiler ve Diğer Sosyal Medya Araçları

Bu internet sitesi diğer kullanıcılarla içerik paylaşmanıza olanak sağlayan birçok blog, forum, wiki ve diğer sosyal medya uygulama ve hizmetlerine (''Sosyal Medya Uygulaması'')  bir platform sağlayabilir. Herhangi bir Sosyal Medya Uygulaması’nda paylaştığınız kişisel ya da diğer herhangi bir veri bu Sosyal Medya Uygulaması'nın üzerinde hiç veya yeteri kadar kontrolümüz olmayan diğer kullanıcılar tarafından okunabilir, alınabilir ve kullanılabilir. Bu sebeple, herhangi bir Sosyal Medya Uygulaması'nda paylaştığınız herhangi bir kişisel ya da diğer verinin diğer bir kullanıcı tarafından kullanımı, kötüye kullanımı ya da suistimal edilmesi durumlarından kesinlikle sorumlu olmayacağımızı beyan ediyoruz.

Veriye Erişim

Verilere erişmek, detaylarını güncellemek ya da artık herhangi bir bilgilendirme mesajı almak istemeyen veya diğer paylaşımları durdurma amacıyla talepte bulunacak ziyaretçiler, info@adisa.com.tr e-posta adresine başvuru yaparak irtibata geçmelidirler.

Veri Güvenliği

Adisa Danışmanlık olarak, bu internet sitesi aracılığıyla ziyaretçilerin paylaştığı tüm verileri mümkün olan en iyi şekilde ve özenle işleyerek muhafaza ediyoruz ve gizli tutulmasına büyük önem veriyoruz.

Gizlilik Bildirimizdeki Değişiklikler

İşbu Gizlilik Bildirimi üzerinde zaman zaman değişiklikler ve düzeltmeler yapılabilecektir. Herhangi bir değişiklik yapılması halinde sayfanın en üstünde yer alan güncelleme tarihi değiştirilecek ve Gizlilik Bildirimi güncellendiği tarih itibariyle geçerli olacaktır. Yapılan değişiklikleri görmek ve bunların sizi nasıl etkileyeceği hakkında bilgi almak için işbu Gizlilik Bildirimi’ni düzenli olarak kontrol ediniz.

Çocukların Güvenliği için Koruma

İnteraktif internet dünyasında çocukların mahremiyetlerini korumanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu internet sitesi 18 yaş ve altı kişiler için tasarlanmamıştır ve özellikle onları hedeflememektedir. Herhangi bir kasıt olmaksızın, 18 yaş altı bir ziyaretçiye ilişkin internet sitemiz üzerinden bilgi toplanıldığının farkına varılması halinde, söz konusu bilgiler kayıtlarımızdan derhal silinecektir. 18 yaşın altındaki kişilerden isteyerek bilgi toplama ve bu bilgileri saklama gibi bir politikamız bulunmamaktadır.